Tech for Future interviewt Jan Mahy

Tech for Future in gesprek met Jan Mahy

Vorig jaar verruilde Jan Mahy het bedrijfsleven voor de onderzoekswereld, door aan te reden als opvolger van Ger Brinks bij het lectoraat Smart Functional Materials. Al snel na zijn aantreden werd de naam van het lectoraat aangepast naar Sustainable & Functional Textiles; een naam die nog beter de langetermijndoelstellingen van het lectoraat dekt. 

Tech for Future publiceerde een uitgebreid interview met Jan, waarin wordt teruggeblikt op de textielhistorie van de regio en de toekomst die Jan ziet voor het lectoraat en de industrie in het bijzonder. Een aantal innovatieve projecten van het lectoraat wordt uitgelicht, waaronder het HiTex project en de samenwerking binnen het programma Circulair Textiel Twente van Stichting TexPlus. 

Het artikel is hier in zijn volledigheid te lezen